J&C (26 of 34)-2.jpg

Priser

Bryllup

Jeg tar bryllupsbilder gjennom hele året i hele Norge. Under kan du se priser over de mest vanlige “pakkene” jeg tilbyr.

Dersom du ønsker en smakebit av hvordan dine bilder kan se ut klikk her

 

Heldag

Jeg er med dere under hele dagen og fotograferer forberedelser hos frisør/påkledning, reportasjebilder under vielsen, bryllupsfotografering og fotografering under bryllupsfesten. Dette inkluderer også fotografering på planlagt location for de mer "oppstilte" bildene.  Dere vil få et godt utvalg av bildene, ferdig redigert i et høyoppløselig format som passer utmerket til print og et lavoppløselig format som egner seg godt på nett. Prisen inkluderer også et møte med meg, gjerne noen uker før selve dagen, hvor vi kan planlegge mer i detalj hva som skjer og hva dere ser for dere. På denne måten får vi både bli litt kjent før selve bryllupet, noe som gjør det litt enklere og mer behagelig under fotograferingen, og jeg får en bedre innsikt av hvordan bryllupsdagen blir. 

Pris: 18 000,-  *

 

Halvdag

Denne pakken gir dere alt over fra Heldagen, minus fotografering under bryllupsfesten.

Pris: 15 000,-  *

Etter avtale

Ønsker dere et litt enklere, kortere og billigere tilbud kan dette gjøres etter avtale. Her er det opp til dere. Om dere vil ha kun bilder fra vielsen, kun selve bryllupsbildene eller bare fra festen, så avtaler vi dette på et møte og setter opp en god plan dere kan bli fornøyd med.

Pris: 7 000 - 11 000,-  *

Tillegstjenester

  • Bryllupsvideo - Jeg tilbyr også kort video fra selve dagen sammen med alle bildene. Her er det da snakk om små klipp som jeg setter sammen med musikk. Fordi jeg gjør alt alene er det umulig å få alle øyeblikk på video og stillfoto, men her diskuterer vi sammen hva som er ønskelig og hva som skal prioriteres. Jeg lager ingen lange videoer, men prøver å få nok klipp til å fortelle stemningen fra dagen med alt fra sminke og påkledning til seremonien, taler, detaljer og lokasjon. Se eksempel her.

Pris fra: 3 000,-

  •  Profesjonell photobooth - Et tilbud for de som ønsker de litt uformelle bildene. Her setter jeg opp kamera på stativ og lyssetter et avtalt området med en enkel bakgrunn. Her kan gjestene ta bilder av seg selv ved hjelp av en liten fjernkontroll, både for seg selv og i grupper på rundt 5-6 personer. Dette er et godt og artig tilbud og er en god måte å få bilder av alle gjestene.

Pris: 2 000,-

  • Parfotografering - Et tilbud for de som ønsker noen flotte bilder, på location, sammen som et par før selve bryllupet (ca. 2t). I tillegg til bildene er dette også en unik måte å få dere mer komfortable under fotograferingen og foran kamera, noe som igjen gir mye bedre bilder.

Pris: 3 000,-

 

* Ved fotografering utenfor Bergen sentrum kommer et transporttillegg til oppgitt pris. Alle priser er inkludert moms.Portretter

Et eksempel på et vennebilde.

Et eksempel på et vennebilde.

Portrettbilder inkluderer: portretter, barnebilder, vennebilder, familiebilder, bandbilder etc.

Pris: ca 1000,-/t *

* Prisene varierer og blir satt etter avtale. Avhengig av mengde arbeid, location og forberedelser.


 

Grafisk Design

Jeg lager også diverse logoer, bannere, plakater og andre små grafiske elementer.

Pris: ca 1000,- per time *

Prisene varierer og blir satt etter avtale. Avhengig av mengde arbeid, kompleksitet og forberedelser.


Mer informasjon angående pris og forskjellige tilbud kan fåes via mail: 

mortenopedal@gmail.com